De boeken van Mercedes

Een passie van Mercedes is het schrijven van boeken.  

Op 14 Juli 2020 kwam Boodschappen van kinderen uit de spirituele wereld uit. 

Ze heeft het kinderboek "Mijn engelen helpen mij" uitgebracht dat inmiddels is vertaald in het Engels, Portugees en Duits. Daarnaast heeft ze ook het e-book "Messages from Children in the Spirit World" geschreven en het Nederlandse boek "Boodschappen van kinderen uit de spirituele wereld". 


Tekens uit het Universum

In haar 3e boek "Tekens uit het Universum" reikt Mercedes je de vaardigheden aan om te leren spelen met energie, tekens te herkennen en je gedachten te manifesteren.

Boodschappen van kinderen uit de Spirituele Wereld

30 boodschappen voor families die een kind verloren hebben

In 2008 verloor Mercedes Sharrocks haar dochter Olivia aan een hart- en longafwijking. Na haar overlijden ging Mercedes spirituele gebeurtenissen ervaren en leerde met haar dochter te communiceren door dromen, haar mediamieke zintuigen, tekens, automatisch schrift en op nog vele andere manieren. Mercedes is dankbaar dat zij en Olivia nog steeds contact hebben, al is het anders nu. Eén ding weet Mercedes zeker, er is leven na de dood en er is een spirituele wereld.
  • "Een prachtig boek wat mij houvast, troost en steun heeft gegeven. Echt een aanrader" - Lis198 op bol.com

  • "Hi Mercedes, Ik was helemaal niet van plan je boek te lezen. Had m voor een vriendin gekocht. Maar uit nieuwsgierigheid bladerde ik er doorheen. En het liet me niet meer los. Heb het in 1 avond uitgelezen. Eerst deel 3 en 4, daarna deel 1 en 2, haha. Toen ik het boek uithad, zette ik de tv aan en zag ik de naam Olivia voorbij komen. Complimenten voor je boek, heel mooi geschreven. Ik ben ervan overtuigd dat je er heel veel mensen mee gaat helpen!" - Liefs, Tessa